Gezinswoning te Hasselt met 5 slpk. en tuin

Eengezinswoning

Pietelbeekstraat 15, 3500 Hasselt
Ref: spir342
5 slaapkamers
EPC: 279 kWh/m2
Bouwjaar: 1953

Omschrijving

Centraal gelegen te Hasselt met een goede bereikbaarheid van zowel het centrum van Hasselt als de verbinding naar Diepenbeek-Bilzen, ligt deze gezinswoning van het bwj. 1953. De woning (HOB) is gelegen op een grondperceel van 4a21ca maar toch een mooi zonnige tuin aan de zijkant van het perceel zowel als deels voorzijde en tevens een verhard terras aan de achterzijde. De zonoriëntatie van deze woning is zuidoost en dus perfect voor dit hoekperceel langs een kleine toegangsweg naar de achterliggende handel in bloemen en planten.
Momenteel is de woning verdeeld in een duplexappartement met 1 slpk. op gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping en bijkomend 4 slpk. die worden verhuurd als studentenverblijf. Gezien de gewijzigde normering omtrent studentenverblijven is deze woning met een kleine ingreep echter terug bruikbaar als gezinswoning met 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers.
Gunstige EPC-waarde van slechts 279 kWh/m² jaar.
Verwarming op stookolie makkelijk om te schakelen op gas en reeds houten ramen met dubbel glas. Elektriciteit nog niet volledig conform, echter weinig kosten te voorzien.
Na lichte aanpassingswerken zal de woning een meerwaarde krijgen omwille van de ligging en de toekomstige uitbreiding van recreatieplannen van Stad Hasselt in de buurt.
Naast het mooi onderhouden volume aan leefbaar opp. beschikt de woning nog over een ruime garage en een tuinberging/huidige fietsenberging.
Voor meer info, aarzel niet om ons te contacteren of voor een vrijblijvend plaatsbezoek.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC waarde 279 kWh/m²
279
Prijs Info op kantoor
Bouwjaar 1953
Aantal slaapkamers 5
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt