Nieuw bedrijfsgebouw 300m² op centrale commerciële ligging te Hasselt

Bedrijfsgebouw voor € 120

Genkersteenweg 303, 3500 Hasselt
Ref: spir317
Bouwjaar: 2019

Omschrijving

Dit nieuw bedrijfsgebouw van 300m² maakt deel uit van het "bedrijvenpark 303" gelegen langs de commerciële handelssteenweg de Genkersteenweg te Hasselt. Dit is de meest gekende verbindingsbaan tussen Hasselt en stad Genk met een aaneensluiting van de meest gekende handelszaken. Deze baan staat bekend voor zijn zondagsopening en de voortdurende verkeer wat van Hasselt naar Genk rijdt en omgekeerd.
Dit gebouw is gelegen aan de achterzijde van de reeds bestaande handelslocaties van Stella Bikes, Commerciale kappersproducten en zeer binnenkort Impermo tegelhandel....
De bestaande vergunning op deze site laat het toe om voor alle handelszaken samen reclamevoering te stellen aan de voorzijde van de handelssteenweg, bovendien zal de gemeenschappelijke parkeergelegenheid spoedig worden voorzien aan de achterzijde van deze site, zodat dit gebouw als eerste in het gezicht komt bij het verlaten van de geparkeerde auto's. Bovendien voorzien we een 15-tal gereserveerde parkeerplaatsen rond het gebouw voor personeel en vast kliënteel. (zie plannetjes).
Dit gebouw is gelegen in ambachtelijke/KMO-zone en dus uitermate geschikt voor een autohandel, machineverkoop en -verhuur, zwembadbouwers, enz....
Op termijn is er nog een uitbreiding van dit park voorzien met reeds vergunde units ten belope van 300m² + 800m². Hierdoor zullen er nog meer potentiële kopers circuleren op het "bedrijventerrein 303".
De vraagprijs voor dit gebouw = 120€/m² jaar, maar bespreekbaar op maat van de potentiële huurder.
Prijs € 120,00
Prijs vierkante meter € 120,00
Maandelijks € 3.000,00
Provisietekst Handelshuur met KI (grondlasten) met provisie per maand op afrekening na jaarlijkse indexatie
Vrij op onmiddellijk
Bebouwing halfopen
Bouwjaar 2019
Bouw oppervlakte 300 m²

Panden in de buurt